2013-05-13 09:49:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai nap a kihívások napja lehet

Napi horoszkóp május 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hajlamos lehet arra, hogy elvesszen a részletekben. Mintha elhagyná önt ma a szokásos lendületessége. Ha úgy érzi, hogy az aprólékos dolgokon nem bír úrrá lenni, legjobb, ha segítséget kér egy kollégájától. Neki könnyebben mehet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kételyek gyötrik, úgy érzi, valamit elrontott, vagy valamiben nem tett meg minden öntől telhetőt. Pedig az igazság az, hogy ez most inkább a társára igaz, semmint önre. Nem vehet magára minden felelősséget! Ossza meg a terheket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tudásvágya nem hagyja nyugodni. Talán épp most fejez be egy iskolát, és ön máris tovább menne, máris újat tanulna. Igaza van, jó pap holtig tanul. Ám nem biztos, hogy mindezt intézményes keretek közt kell megtennie.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mivel fizikailag kitűnő formában érzi magát, ma képes többet és keményebben dolgozni, mint más napokon. Ezzel magára vonja végre a főnökei figyelmét is. Különösen azért, mert a minőségre is fokozottan ügyel: szép is, amit csinál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nehezen tud parancsolni az érzéseinek. Új és nehezen megmagyarázható az érzelem, ami elönti. Ezért dekoncentrált, és igen nehezen tud a feladataira koncentrálni. A csapatmunkára egyenesen képtelen. Jobb a magány.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A tegnapi nap nyomott és zavaros hangulata a mai napjára is rányomhatja a bélyegét. Vagy épp ellenkezőleg: ma azért érezheti magát rosszabbul, mert a tegnapja túl jóra sikerült. Ne hagyja otthon a piruláit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hangulata ma minden, csak nem kiegyensúlyozott. Könnyen felbosszanthatják olyan események, amelyek régen meg sem rezdítették. Ne aggódjon, délutánra kissé csitulni fog a lelke. Addig is nyugtassa magát zenékkel!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon többször is megeshet önnel, hogy heves viták közepébe csöppen. Jobb, ha lehetőségeihez képest inkább kimarad belőlük. Csak akkor mondjon véleményt, ha erre kifejezetten felkérik, és kompetensnek érzi magát.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a kihívások napja lehet a Nyilasok életében. Ma végre megcsillogtathatja a tudását, a tehetségét. Olyasmit is felfedezhet magában, amiről eddig sejtelme sem volt. Talán kissé alulértékelte magát eddig. Változtasson ezen!

 

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma végre sikerül összhangba kerülnie önmagával. Tisztába jön azzal, hogy mik a valós vágyai, és mik azok, melyeket csak a külvilág kényszerített önre, mint elvárásokat. Most már nem akar megfelelni másnak, csak magának.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre sikerül összhangba kerülnie önmagával. Tisztába jön azzal, hogy mik a valós vágyai, és mik azok, melyeket csak a külvilág kényszerített önre, mint elvárásokat. Most már nem akar megfelelni másnak, csak magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha túl sokféle teendőbe vág bele egyszerre, akkor biztos lehet abban, hogy a végén semmivel sem végez. A mai napon különösen fenyegeti önt a szétszórtság. Legyen következetes, és ragaszkodjon a kevesebbhez. Az több.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: